درباره PAM
PAM چیست؟ امروزه مدیران ارشد سازمان ها برای بالا بردن سطح امنیت و حفاظت از دارایی های اطلاعاتی خود سرمایه گذاری ویژه ای میکنند. و از محصولات و راه کار های متنوعی بهره می برند. برای مثال: درگاه های شبکه را به انواع دیوار های آتش، IPS، WAF، UTM و … مجهز می کنند. حتی از روش ها و استاندارد های امنیتی، مانند: PCI-DSS و ISO27001 بهره می گیرند. اما در نهایت برای اینکه کار سازمان به انجام برسد به ناچار مجبور هستند دسترسی های سطح بالا، به سامانه های اطلاعاتی، نرم افزارها، سخت افزار ها و سرور های سازمان را به پیمانکار و یا افرادی بسپارند. شایداین افراد به صورت تمام و کمال مورد اطمینان و وثوق شان نباشند. آمار ها نشان می دهند که در سازمان های بزرگ، ریسک ها و تاثیر آسیب هایی که این افراد به مجموعه وارد می کنند بسیار قابل تامل است.
فارغ از اینکه علت و انگیزه چه میتواند باشد و یا اینکه حوادث رخ داده عمدی بوده اند یا سهوی، نتیجه و تاثیر بسیاری از وقایع غیرقابل جبران است.
درباره PAM
بنابراین راهکاری باید اتخاذ گردد که بتواند این ریسک را پوشش داده تا چشم بسته به افراد اعتماد نکرده و منابع سازمان را بتوانیم با خیال آسوده در اختیار این کاربران قرار دهیم. این راهکار با نام اختصاری PAM به معنی privilege Access Manager شناخته میشود. در دنیا فقط چندین محصول قدرتمند وجود دارند. که این ریسک و نیاز را برای ما فراهم میکنند. از جمله CyberArk , WALLIX, Senhasegura و محصولات دیگری که در این زمینه فعال می باشند.
منبع : Tosinso
بیشتر بخوانید :
شرکت رایان سامانه آرکا، ارائه دهنده ورژن آخر لایسنس سوفوس (v21) را بصورت کاملا تخصصی، داخلی و با قیمت استثنایی