امنیت نقطه پایانی بخشی از یک برنامه امنیت سایبری گسترده تر است که برای همه مشاغل، صرف نظر از اندازه، ضروری است. این نرم افزار از نرم افزار آنتی ویروس سنتی به محافظت جامع در برابر بدافزارهای پیچیده و تهدیدات روز صفر تکامل یافته است. اما آن چیست، چگونه کار می کند و کسب و کارها باید چه چیزهایی را بدانند؟
امنیت نقطه پایانی یا محافظت نقطه پایانی به ایمن کردن نقاط پایانی – مانند رایانههای رومیزی، لپتاپها و دستگاههای تلفن همراه – از تهدیدات امنیت سایبری اشاره دارد. نقاط پایانی می توانند نقاط ورودی به شبکه های سازمانی ایجاد کنند که مجرمان سایبری می توانند از آنها سوء استفاده کنند. امنیت نقطه پایانی از این نقاط ورودی در برابر حملات مخرب محافظت می کند.
در سال های اخیر، تعداد نقاط پایانی در مشاغل افزایش یافته است. این امر به ویژه از زمان همهگیری کووید-19 که منجر به افزایش کار از راه دور در سراسر جهان شده است، وجود داشته است. با تعداد کارمندان بیشتری که از خانه کار می کنند یا به Wi-Fi عمومی در حال حرکت متصل می شوند، شبکه های سازمانی اکنون نقاط پایانی بیشتری از همیشه دارند. و هر نقطه پایانی می تواند یک نقطه ورود بالقوه برای حملات باشد.
مشاغل در هر اندازه می توانند هدف حملات سایبری باشند. محافظت از حملاتی که از طریق نقاط پایانی مانند لپتاپ یا دستگاههای تلفن همراه وارد میشوند، به طور فزایندهای دشوار است. این دستگاه ها می توانند هک شوند که به نوبه خود می تواند منجر به نقض اطلاعات شود. تخمین زده می شود که 70٪ از نقض موفقیت آمیز داده ها از دستگاه های نقطه پایانی منشا می گیرند. علاوه بر ایجاد آسیب به شهرت، نقض داده ها می تواند پرهزینه باشد: گزارش سال 2020 توسط Ponemon که توسط IBM تهیه شده است، نشان می دهد که میانگین هزینه نقض داده ها در سطح جهان 3.86 میلیون دلار (و بیشتر در ایالات متحده) است. داده ها اغلب با ارزش ترین دارایی یک شرکت هستند – و از دست دادن آن داده ها یا دسترسی به آن داده ها می تواند کل کسب و کار را در معرض خطر قرار دهد.
نه تنها تعداد نقاط پایانی در حال افزایش است – ناشی از افزایش کار از راه دور – بلکه به لطف رشد اینترنت اشیا، مشاغل نیز باید با افزایش تعداد انواع نقاط پایانی مقابله کنند.
کسبوکارها باید از دادههای خود محافظت کنند و از مشاهده تهدیدات سایبری پیشرفته اطمینان حاصل کنند. اما بسیاری از کسب و کارهای کوچک و متوسط فاقد منابع لازم برای نظارت مستمر بر امنیت شبکه و اطلاعات مشتریان هستند و اغلب تنها زمانی که یک نقض رخ داده است، محافظت از شبکه خود را در نظر می گیرند. حتی در آن صورت، کسبوکارها میتوانند روی شبکه و زیرساخت خود تمرکز کنند و برخی از آسیبپذیرترین عناصر – یعنی دستگاههای نقطه پایانی – را بدون محافظت رها کنند.
خطرات ناشی از نقاط پایانی و داده های حساس آنها یک چالش امنیتی سایبری مداوم است. علاوه بر این، چشمانداز نقطه پایانی در حال تکامل است و کسبوکارها – کوچک، متوسط و بزرگ – هدف حملات سایبری هستند. به همین دلیل مهم است که بدانیم امنیت نقطه پایانی چیست و چگونه کار می کند.
اصطلاحات حفاظت نقطه پایانی، امنیت نقطه پایانی، و پلت فرم های حفاظت نقطه پایانی اغلب به جای یکدیگر برای اشاره به راه حل های امنیتی با مدیریت مرکزی که سازمان ها برای محافظت از نقاط پایانی استفاده می کنند، استفاده می شوند. امنیت نقطه پایانی با بررسی فایلها، فرآیندها و سیستمها برای فعالیت مشکوک یا مخرب کار میکند.
حفاظت نقطه پایانی یک کنسول مدیریت متمرکز ارائه می دهد که سازمان ها می توانند شبکه خود را به آن متصل کنند. این کنسول به مدیران اجازه می دهد تا تهدیدات سایبری بالقوه را نظارت، بررسی و پاسخ دهند. این را می توان از طریق یک رویکرد در مکان، ابر یا ترکیبی به دست آورد:
یک رویکرد در محل یا در محل شامل یک مرکز داده با میزبانی محلی است که به عنوان یک مرکز برای کنسول مدیریت عمل می کند. این از طریق یک عامل برای تامین امنیت به نقاط پایانی می رسد. این رویکرد به عنوان یک مدل قدیمی دیده میشود و دارای اشکالاتی است – از جمله ایجاد سیلوهای امنیتی، زیرا مدیران معمولاً فقط میتوانند نقاط انتهایی را در محیط خود مدیریت کنند.
این رویکرد مدیران را قادر میسازد تا نقاط پایانی را از طریق یک کنسول مدیریت متمرکز در ابر، که دستگاهها از راه دور به آن متصل میشوند، نظارت و مدیریت کنند. راهحلهای ابری از مزایای ابر برای تضمین امنیت در پشت محیط سنتی استفاده میکنند – حذف سیلوها و افزایش دسترسی مدیران.
یک رویکرد ترکیبی هر دو راه حل در محل و ابر را مخلوط می کند. از زمانی که بیماری همه گیر منجر به افزایش کار از راه دور شده است، شیوع این رویکرد افزایش یافته است. سازمانها معماری قدیمی خود را تطبیق داده و عناصر آن را برای ابر برای به دست آوردن برخی از قابلیتهای ابری تطبیق دادهاند.
EPP هایی که از ابر برای نگهداری یک پایگاه داده از اطلاعات تهدید استفاده می کنند، نقاط پایانی را از نفخ مربوط به ذخیره این اطلاعات به صورت محلی و نگهداری لازم برای به روز نگه داشتن این پایگاه داده ها آزاد می کنند. رویکرد مبتنی بر ابر نیز سریعتر و مقیاسپذیرتر است. برخی از سازمان های بزرگتر ممکن است به دلایل نظارتی نیاز به امنیت در محل داشته باشند. برای مشاغل کوچکتر و متوسط، رویکرد مبتنی بر ابر احتمالاً مناسب تر است.
در نهایت، امنیت نقطه پایانی یک پلتفرم متمرکز را برای مدیران ارائه میدهد که دید را بهبود میبخشد، عملیات را ساده میکند و اجازه میدهد تهدیدها به سرعت جدا شوند.
علاوه بر مخفف EPP، در رابطه با امنیت نقطه پایانی با مخفف EDR نیز مواجه خواهید شد. EDR مخفف «تشخیص و پاسخ نقطه پایانی» است. به طور کلی، یک پلت فرم حفاظت نقطه پایانی یا EPP محافظت از تهدید غیرفعال در نظر گرفته می شود، در حالی که EDR فعال تر است زیرا به بررسی و مهار نقض هایی که قبلاً رخ داده است کمک می کند. یک EPP از هر نقطه پایانی با جداسازی محافظت می کند، در حالی که یک EDR زمینه و داده هایی را برای حملاتی که چندین نقطه پایانی را در بر می گیرند، ارائه می دهد. پلتفرمهای امنیتی نقطه پایانی مدرن معمولاً EPP و EDR را با هم ترکیب میکنند.
۰۲۱۸۸۸۰۴۹۶۱ , ۰۲۱۷۴۳۹۱۱۰۱
شرکت رایان سامانه آرکا، ارائه دهنده ورژن آخر لایسنس سوفوس (v21) را بصورت کاملا تخصصی، داخلی و با قیمت استثنایی